Boekweitgruttenpap met banaan
Ingrediënten (voor 2-3 personen):
100 gram boekweitgrutten
500 ml melk (of melkvanger bv amandelmelk)
2 bananen
handje rozijnen
Snufje anijspoeder
Handje gehakte walnoten (optioneel
bijv. amandelmelk), 2 bananen, handje rozijnen, snufje anijspoeder , handje gehaktewalnoten
(optioneel)
Bereidingswijze
Doe de boekweitgrutten en de melk in een pannetje en breng aan de kook.
Voeg de rozijnen toe
Kook de grutten gaar
Snijd de bananen in stukjes ( of prak het) en voeg een minuut voor het opdienen toe samen met de anijspoeder en walnoten.
Kook de
grutten gaarSnijd de
bananen in stukjes (of prak het) en voeg een minuut voor het opdienen toe,
Wij hebben geen lekkere foto voor bij dit recept. Heb jij het nu uitgeprobeerd, deel je overheerlijke foto’s met ons!